Proslavljena pobjeda

Objava: 12.07.2019

12. srpnja proslavili smo našu 25. uzastopnu pobjedu na Županijskim sportskim igrama HRVI Domovinskog rata SMŽ ( Igre su održane 25 puta). Sportaše su pozdravili zamjenik gradonačelnice Marko Krička, predsjednik Stjepan Lugarić i izbornik Mladen Pranić. Predsjednik je naglasio da nam je ovogodišnja pobjeda važna iz dva razloga - dvadeset i pet puta za redom nije pobijedila niti jedna udruga HVIDR-a u RH i sigurno je da od nas nitko neće biti uspješniji.

Uz to, ove je godine organizator - ZU HVIDR-a SMŽ - prljavom igrom i podmetanjima nastojao onemogućiti dolazak sisačke ekipe a potom nepoštenim suđenjem umanjiti naš uspjeh. Uzalud! Zahvalio je Gradu Sisku na razumijevanju za potrebe HRVI i uvjetima za sportsku rekreaciju naših članova - dva puta tjedno po dva sata HVIDR-aši mogu plivati, vježbati u teretani, koristiti saunu i kuglati.

Zamjenik gradonačelnice Marko Krička čestitao je na uspjehu svim sudionicima i naglasio kako je naša udruga jedini pozitivni primjer u gradu kako udruga proizašla iz Domovinskog rata treba raditi. Naglasio je kako bi volio da nas srodne udruge kopiraju ali to nažalost nije tako. Složna je sportska ekipa slavila uz malu zakusku i slavljeničku tortu do ranih popodnevnih sati.

Vezani linkovi